20.01.2016 Kategori: Udvikling, Opslagstavlen, Generelt

Er du ung hockeyspiller og har lyst til at hjælpe med klubbens udvikling?

Du har nu igen mulighed for at deltage på den nye ungdomslederuddannelse ”1-2-Idrætsleder”.Den primære målgruppe for kurset er unge mellem 15 og 25 år, der er medlemmer i en idrætsklub og har lyst til at bidrage til klubbens udvikling. Der er dog ingen øvre aldersgrænse for deltagelse, så derfor kan kurset også være for dig, der gerne vil have en kort og helt grundlæggende introduktion til ledelse/styring af opgaver i en klub, enten fordi du lige er hoppet med ind i bestyrelsen eller et udvalg, eller gerne vil have noget baggrundsviden, før du melder dig under fanerne omkring nogle af klubbens mange opgaver.

Emner på kurset er ”Foreningsforståelse”, ”Dig som leder”, ”Adfærd og kommunikation”, samt ”Fra idé til praksis” … og det vil blive gennemført med stor deltagerinvolvering. Kursusmaterialer, frokost, drikkevarer og kursusbevis er en del af kurset.

Kurset er et 1-dags kursus (fra klokken 9.00 til 17.00), og kan i foråret tages følgende dage og steder:

  • Søndag, den 6. marts i Ry Hallerne S/I, Thorsvej 32, 8680 Ry med tilmelding senest 28. februar, og
  • Lørdag d. 19. marts i Grøndal MultiCenter – Mødelokale 1, Hvidkildevej 64, 2400 København NV med tilmelding senest 9. marts.

Deltagerprisen er 200 kroner pr. person, og tal med klubben omkring dækning af denne udgift.

Kurset er udviklet i et samarbejde mellem en række idrætsforbund (herunder Dansk Hockey Union). Det gennemføres af udviklingskonsulenter fra disse forbund, og du vil møde deltagere fra mange forskellige idrætsgrene.

Du kan her se en uddybende beskrivelse af kurset: https://goo.gl/t91Zef