22.09.2015 Kategori: Udvikling, Opslagstavlen

Skal fidusbamsen sætte hockey på danmarkskortet?

Er Danmarks bedste holdkammerat en hockey-spiller?DIF (Danmarks IdrætsForbund) og Nordea-fonden uddeler hvert år ved det store idræts-gallashow i starten af januar prisen ”Fidusbamsen” til en ung idrætsudøver mellem 12 og 19 år, som har udmærket sig ved at være en god kammerat, der bidrager til at skabe et godt idrætsmiljø for unge i klubben. En person, der kan glæde sig over andres præstationer, som altid udviser fair play, og som skaber godt sammenhold på holdet. Vinderen modtager 100.000 kroner til en idrætsrejse for det hold eller den træningsgruppen han/hun indgår i. 

Så har du i klubben Danmarks bedste holdkammerat (i alderen 12 til 19 år), så kan du frem til 25. oktober 2015 på www.fidusbamsen.dk indstille ham/hende til DIF og Nordea-fondens Fidusbamse. Du indstiller personen ved at uploade et billede af vedkommende og svare på et spørgsmål. 

Den endelige vinder af DIF og Nordea-fondens Fidusbamse vil blive afsløret og få overrakt prisen den 9. januar 2016 til gallashowet SPORT 2015 i BOXEN i Herning.