07.09.2015 Kategori: Udvikling, Generelt, Opslagstavlen

Stadig mulighed for at komme med på ”1-2-Idrætsleder”

Den nye ungdomslederuddannelse ”1-2-Idrætsleder” går i luften i denne måned.Den primære målgruppe for kurset er unge mellem 14 og 25 år, der er medlemmer i en idrætsklub og har lyst til at bidrage til klubbens udvikling. Der er dog ingen øvre aldersgrænse for deltagelse, så derfor kan kurset også være for dig, der gerne vil have en kort og helt grundlæggende introduktion til ledelse/styring af opgaver i en klub, før du melder dig under fanerne omkring nogle af klubbens mange opgaver.

Emner på kurset er ”Foreningsforståelse”, ”Dig som leder”, ”Adfærd og kommunikation”, samt ”Fra idé til praksis” … og det vil blive gennemført med stor deltagerinvolvering. Kursusmaterialer, frokost, drikkevarer og kursusbevis er en del af kurset.

Kurset er et 1-dags kursus, og kan i efteråret tages følgende dage og steder:

12. september i København (Grøndalscentret fra klokken 9.00 til 17.00) med tilmelding senest 7. september (allerede 10 tilmeldte, hvoraf 2 fra hockey), og

27. september i Aarhus (Aarhus Minigolf & City Club fra klokken 11.00 til 19.00) med tilmelding senest 21. september (lige nu 4 tilmeldte).

Dansk Hockey Union dækker prisen for deltagelse for disse første 2 udgaver af kurset.

Kurset er udviklet i et samarbejde mellem en række idrætsforbund (herunder Dansk Hockey Union). Det gennemføres af udviklingskonsulenter fra disse forbund, og du vil møde deltagere fra mange forskellige idrætsgrene.

Du kan her se en uddybende beskrivelse af kurset: https://goo.gl/EtZOII

Spørgsmål: ring til Benny (udviklingskonsulent i DHU) på telefon 20 27 03 70. Tilmelding: sendes til bbr@dk-hockey.dk.